ON SOM

La nostra escola està situada al poble de Les Masies de Voltregà però també hi ha molts alumnes del poble veí: Sant Hipòlit de Voltregà, que està enganxat al nostre i compartim molts serveis.

Així doncs, el treball se centrarà en els dos pobles conjuntament.

PRESENTACIÓ CURS 2012 - 2013

Aquest curs el treball del poble el relacionarem amb el projecte que estem duent a terme sobre el cos humà. I què millor que començar visitant el CAP i la biblioteca, dos llocs del sector serveis. Aquests dos espais ens ajudaran a aprofundir en el que hem après, però al mateix temps ens obriran camí en el coneixement del nostre poble.




divendres, 25 de febrer del 2011

EL POBLE: L'AJUNTAMENT

El nostre grup ha fet els rètols de l'Ajuntament pel mural del passadís, i estem fent el de la Sala de reunions. Hem buscat fotos de les parts de l'edifici i de les feines que s'hi fan.També explicarem qui hi treballa i què hi fa, gràcies a l'entrevista que vam fer a l'alcalde.

2 comentaris:

  1. Està molt bé l' entrevista que heu fet , però potser valdria la pena enfocar més als alumnes i no tan a l' alcalde.Als pares sempre ens fa gràcia veure´ls.AH, les preguntes són molt interessants i es veu que ja han donat els primers fruits!!!Felicitats i

    ResponElimina
  2. Entenem que us agrada veure els alumnes i per això hem penjat el vídeo de la visita.
    Els vídeos de les entrevistes són bàsicament informatius i requereixen molt poca edició.
    Quan dominem molt millor el treball de l'edició de vídeos farem presentacions més acurades, de moment dediquem tots els esforços als vídeos de les visites

    ResponElimina