ON SOM

La nostra escola està situada al poble de Les Masies de Voltregà però també hi ha molts alumnes del poble veí: Sant Hipòlit de Voltregà, que està enganxat al nostre i compartim molts serveis.

Així doncs, el treball se centrarà en els dos pobles conjuntament.

PRESENTACIÓ CURS 2012 - 2013

Aquest curs el treball del poble el relacionarem amb el projecte que estem duent a terme sobre el cos humà. I què millor que començar visitant el CAP i la biblioteca, dos llocs del sector serveis. Aquests dos espais ens ajudaran a aprofundir en el que hem après, però al mateix temps ens obriran camí en el coneixement del nostre poble.




dimecres, 27 d’abril del 2011

SORTIDA A LA FONT DELS TRÈMOLS

Estem preparant l'última sortida prevista en el projecte "El nostre poble". Anirem a la Font dels Trèmols el dimarts 3 de maig de 10 a 1 del matí. És un espai natural que està cuidant en Pep Rabionet. Es troba dins del municipi de les Masies de Voltregà, direcció a Sant Boi del Lluçanès per la trona. 
L'autocar de la sortida està subvencionat pel Pla d'Entorn.
Hi anem per a conèixer, estimar i aprendre a cuidar el paisatge del nostre entorn. 

2 comentaris:

  1. hola ,jo he anat a la font dels tremols i es molt xula,hi ha una font i una cabana.ens ho passarem d'alló més be. gil

    ResponElimina
  2. En Rabionet ha fet una gran feina recuperant la Font dels Trèmols, però no és pas la única font del nostre Voltreganès que s'ha perdut.En sabeu alguna més? . Penseu que molts anys enrere no hi havia aigua a les cases i la gent anava a buscar-la a les fonts, n'hi havia moltes. Jo, en recordo alguna:
    - Font del Peretó
    -Font del Ferràn
    -Fonteta
    -Font d'en Ros
    -Font del Volado
    -Font de can Til·ló
    -Font d'en Bach
    -Font d'en Pallari
    -Font de la Sala...
    En falten moltes encara, a veure si entre tots les recuperem, al menys en la memòria . Demaneu-ho als grans, omplim la llista, i potser algún dia quan sigueu més grans també en podeu restaurar alguna com ha fet en Rabi!

    ResponElimina