ON SOM

La nostra escola està situada al poble de Les Masies de Voltregà però també hi ha molts alumnes del poble veí: Sant Hipòlit de Voltregà, que està enganxat al nostre i compartim molts serveis.

Així doncs, el treball se centrarà en els dos pobles conjuntament.

PRESENTACIÓ CURS 2012 - 2013

Aquest curs el treball del poble el relacionarem amb el projecte que estem duent a terme sobre el cos humà. I què millor que començar visitant el CAP i la biblioteca, dos llocs del sector serveis. Aquests dos espais ens ajudaran a aprofundir en el que hem après, però al mateix temps ens obriran camí en el coneixement del nostre poble.




dissabte, 7 de maig del 2011

AJUNTAMENT: Llocs d'interés

Hola,
Els llocs importants del poble que hem anat a visitar són:

L'Ajuntament


La pista d'hoquei


 La Font dels Trèmols.

A la Font dels Trèmols vam veure moltes plantes. Ens va acompanyar en Pep Rabionet que cuida aquest lloc i en sap molt de plantes.

El camp de futbol

Ah! També hem pogut gaudir de dues sessions d'educació física amb l'exjugador de futbol Josep Ma Sala al nou camp de futbol de les Masies de Voltregà. Tot un luxe!!   


1 comentari:

  1. Veritat que és molt maca la font? A mí em va agradar molt. Un altre dia aneu una mica més lluny i hi podeu trobar un forn de calç, una pedra gran que l'ha aconseguit partir una planta, també hi ha l'arbre més vell del bosc... és un lloc molt maco!

    ResponElimina